Tak tipu

17 11 2013

Minat nak kerja dah makin hilang
Perasaan nak datang kerja dah makin tak ade

Perasaan nak datang kerja dan buat kerja , lagilah dah tak ade

Yang aku tau sekarang, nak belajar je.

Nak pergi kelas, buat assignment, buat thesis, jawab kuiz, jawab assignment.

Betul ni, tak tipu.

20131117-015706 pm.jpg

Advertisements




Era

29 09 2013

Talking about guy, boyfriend is no longer my era.

No longer

Grow up my dear mates, grow up!

Bantak benda lagi yang boleh di kisahkan.

Cukup cukup lah jadi idealis dan hidup dalam imaginasi, jadi realistik pulak lah kali ni.





May..

22 09 2013

May the righteous always be with us.

20130922-102117 PM.jpg





Takpe

17 09 2013

Kalau hari hari macamni pun takpe.

20130917-012411 PM.jpg





Teka teki

28 08 2013

Bila has kata, salah satu teka teki dalam hidup aku bakal di solve kan.

Soon.

InsyAllah.

“No, you don’t know the one who dreams of you at night and long to kiss your lips; longs to hold you tight” – Jann Arden

20130828-022156 PM.jpg





Teruja

28 08 2013

Dah sampai tahap segini pun aku still rasa biasa biasa.

Keterujaan biasanya membawa padah.

Malas lah nak pikit banyak.

Pelan pelan kayuh nur. Pelan pelan.





Be

28 07 2013

Jadi mahal nur!
Jadi mahal…

Jangan lupa.

20130728-024701 PM.jpg