Takpe

17 09 2013

Kalau hari hari macamni pun takpe.

20130917-012411 PM.jpg





Teka teki

28 08 2013

Bila has kata, salah satu teka teki dalam hidup aku bakal di solve kan.

Soon.

InsyAllah.

“No, you don’t know the one who dreams of you at night and long to kiss your lips; longs to hold you tight” – Jann Arden

20130828-022156 PM.jpg





Teruja

28 08 2013

Dah sampai tahap segini pun aku still rasa biasa biasa.

Keterujaan biasanya membawa padah.

Malas lah nak pikit banyak.

Pelan pelan kayuh nur. Pelan pelan.





Be

28 07 2013

Jadi mahal nur!
Jadi mahal…

Jangan lupa.

20130728-024701 PM.jpg





Acah acah

28 07 2013

Kau kata tanggung jawab, baru kena palit busuk sikit dah kecoh satu rumah. Apa kes?

Kau kata tanggung jawab, baru dapat ujian sikit dah kepoh satu dunia.
Apa kes?

Kau kata tanggung jawab, baru kena lempar batu sikit dah dendam tak padam padam.
Apa kes?

Tapi, time dapat dapat rasa baik, pada semua umat semua di cerita, di jaja. Puji melangit kelangit ke tujuh, ke bulan ke bintang… Entah hapehape.

Haihh. Amende lah kau ni.

20130728-010900 AM.jpg





Thanks

28 07 2013

Puas aku pujuk hati, tengok benda baik dia…
By the time aku dikaburkan dengan semua yg baik baik, time time tu tiba tiba benda setan dia datang.

Aku pujuk hati aku lagi, tengok lagi benda baik dia…
Bila aku tengah tengok, sekali lagi benda setan dia datang lagi…

Dah tu macamana aku nak percaya.
Macamana aku nak percaya?
Sini kasitau aku macamana…
Ajar aku…

Dengan diri kau yang macamtu, kejap malaikat kejap setan, kau ingat kau boleh kaburkan mata aku?

Jangan mimpi.

Thank you la bro.
Terima kasih…
Terima kasih sesangat.

20130728-010303 AM.jpg





Konon

23 07 2013

Teringin sebenarnye.

20130723-114544 AM.jpg