HUTANG 2

16 04 2010

Alhamdulillah


I’m done for this semester……weehoo!!!….


Bye-bye 2nd year…


Oooppss!!!


Hallo third year…hallo final year….


(even still got another 2 more semester…bahang keterujaan berada ditahap orbital yang ke 80..haa…amek kaw)…


*****************************************************************************************************


After final exam..—-the most precious exam ever—-…(nanti nantilah cerita nape exam tu jadi most precious)


Giliran Li (latihan industry) pulak sampai….


Gentar….teruja…takot…excited…


Hah…semua feeling bergelodak dalam jiwa jadi satu….


Menghasilkan satu kata-kata…


~~TAK SABARNYA NAK PEGI BUAT LI.!!!~~~


Orang cakap..kalu tak sabar or excited semacam nak buat sesuatu perkara…ha..ade lah tu something nak jadi ..


Ouh..plzz….don’t the bad thing ok…


Takpe…doa banyak-banyak kat Allah….


Mintak di jauhkan dari benda-benda buruk…


Amin…

Advertisements

Actions

Information

2 responses

16 04 2010
lan

nasihat dr pakar……murah2kan senyuman time li nnt okayh

16 04 2010
nuurnoar

ye lahhh….boleh pakai ntahntidak nasihat ko nih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: